Vende të lira

Zyrat përfaqësuese te Gulf Oil International në Shqipëri.

“Sun Petroleum Albania” shpall vende pune të lira për pozicionin ‘operator në stacionet e karburantit’

Detyrat:

  • Të mbushë makinat me karburant
  • Nivel i lartë shërbimi
  • Regjistrimi i të ardhurave dhe operacioneve në terminalet e bankave
  • Dashamirësi ndaj klientit

Aftësi personale:

  • Mirësjellje;
  • Perkushtim ndaj kompanise
  • Mendimi i mprehtë
  • T’i nënshtrohet rregullave te kompanise

Kandidatët do t’i nënshtrohen një testi, trajnimi dhe praktike.
Të interesuarit duhet të dërgojnë një CV në e-mailin e mëposhtëm
career@gulf-al.com; ju lutem tregoni titullin/pozicionin e punës në të cilin doni të aplikoni