Dyqanet Gulf

Koncepti i Gulf Store është një dyqan komod ku mund të gjeni një gamë të gjerë artikujsh të përditshëm. Misioni ynë është t’u ofrojmë klientëve tanë që nga produktet ushqimore, bulmetin e freskët, cigare, ëmbëlsira, pije freskuese dhe alkoolike deri tek produktet e kujdesit ndaj makinës, aksesorët dhe produktet ekzkluzive të Aston Martin Racing.

Dyqanet e përshtatshme Gulf do të jenë pjesë e Stacioneve të Karburantit Gulf. Do të jetë hapur 24 orë në shtatë ditë të javës.
Në çdo Stacion Karburanti Gulf ku mund të shihni shenjën e Gulf Store, do të thotë se ne jemi të përkushtuar për t’ju ofruar shërbimin më cilësor.
Fokusi ynë kryesor është të jemi më të mirët për ju pranë jush.