Karta Bujqësore – Karta për Fermerët

Gulf gjithmonë vjen me lajme të reja dhe menyra sesi të jetë gjithmonë në ndihmë të konsumatorevë dhe më prane nevojave të tyre.

Duke ditur vështirësitë dhe problemet që fermerët Shqipëtar hasin çdo ditë në punën e tyre, Gulf ka menduar të jap ndihmen e tij ne këtë sezon mbjelljesh duke ofruar Kartën Buqësore. 

Me ane të së cilës do të përfitoni karburant me çmim të arsyeshëm, 20 lekë/litër më lirë se çmimi i tabelës për blerje mbi 10,000 lekë.

Kartat do ti gjeni në çdo stacion Gulf.