Gulf & Auto Sport

Partneriteti i Gulf dhe Aston Martin Racing ka hyrë në vitin e tij të gjashtë, dhe programi që shoqëron këtë vit është më ambicioz se kurrë. Pasi ka marrë vendin e dytë në inagurimin e FIA World Championship në vitin 2012, skuadra është kthyer në garë për të konkurruar në kategorinë GTE, pasi firma britanike feston 10-vjeçarin e tij.

Duke theksuar suksesin e rikthimit dhe angazhimit ne WEC, skuadra ka konfirmuar hyrjen ne seri me katër Aston Martins, dy Vantage GTEs, të dyja të klasit Pro dhe Am. Skuadra do të garojë në çdo fazë të World Endurance Championship, që përfshin Le Mans garë 24 orëshe.