Sunday in Gulf

This summer season, Gulf brings you the newest Sunday offer, which is your holiday day, the day of travel. In all stations you will receive discount 7 ALL / liter for all products throughout Sunday,at 00:00-24: 00. All customers will benefit from the offer. Sunday in Gulf will return to tradition, where you will be…

Shorteu GULF Club 2016 – Fito 500 Litra karburant çdo ditë

Gulf Balkans njofton se duke filluar nga data 01 Shtator 2016 do të nisë një fushatë shpërblyese për të gjithë anëtarët e programit të besnikërisë GULF Club. Kompania Sun Petroleum Albania sh.p.k. e cila është distributor ekskluziv i produkteve Gulf në Shqipëri ka vendosur të dhurojë një sasi marramëndëse karburanti e cila përbëhet nga 15.000…

Gulf Xtream – Për teknologjitë moderne të motorit

Nafta që gjithmonë keni kërkuar për herë të parë në Shqipëri. Diesel Xtream është një produkt ekskluziv i Gulf, i cili është projektuar për të dhënë një cilësi, pastërti dhe performancë më të mirë për makinën tuaj, për të ulur në mënyrë të ndjeshme konsumin e karburantit si dhe për të reduktuar ndotjen e ajrit….

Gulf Albania hap Terminalin e Ri ne Porto Romano ne Durres

Gulf, Kompania Amerikane, lider boteror ne fushen e Hidrokarbureve dhe njera prej te ashtuquajturave “Seven Sisters” sjell ne territorin Shqiptar nje investim kolosal duke e bere vendin tone nje pike referimi per te gjithe rajonin. Ndertimi i terminalit te depozitimit dhe shperndarjes ne Porto Romano eshte nje investim qe sherben ne ngritjen dhe zgjerimin e…

Gulf Club Trucks and Busses – karta juaj e personalizuar.

Trucks and Busses drivers and other heavy tonnage vehicles will have now their own fuel card, Gulf Club Trucks and Busses. This card will offer to such category extra benefits and discounts on fuel price. About Gulf Club Trucks and Busses Gulf Club Trucks and Busses is a special client card. Exclusively only the drivers…

Rreth Klubit Gulf

1. Discountsstarting from 5 All/litre in all GULF products as per the following categories: a) 2 All/Litre discount for purchases up to 2,000 litres b) 3 All/Litre discount for purchases from 2,000 up to 3,000 litres c) 4 All/Litre discount for purchases from 3,000 up to 4,000 litres d) 5 All/Litre discount for purchases over…

“2015 gifts from Gulf”

Gulf Albania delivers the big prize to the winners of the draw “2015 gifts from Gulf”. 20 March 2015 – Today was the most culminant moment of the biggest promotional campaign in the country – “2015 prizes from Gulf”. Today, within this campaign the international fuel company Gulf delivered the two main prizes to the…

8th of March 2015

8th of March 2015 – Turning into a tradition since its first year in the market, Gulf Albania has chosen a very original way to wish the 8th of March. 10 litres free fuel, colourful flowers and music are given to every female driver who has visited Gulf station during the midday hours. Thousands of…

Gulf supports “Elektra”

Gulf Albania continues to support Albanian Art and Culture. This time the play “Electra” of Sophocles is placed on some of the largest cities in the country by the director Laert Vasili. Set in the city of Argos a few years after the Trojan War, it is based around the character of Electra, and the…