“Shorteu Gulf”

Ju njoftojmë se Gulf Balkans duke filluar nga data 25 Dhjetor 2017 do të organizojë Shorteun Gulf, në kuadrin e fushatës së radhës për marketing. Cmimet mund të quhen si dhurata e endrrave për çdo shofer; 10,000 Litra karburant për 10 fituesit me fat. Për t’u bërë pjesëmarrës në shorte, klienti duhet të shpenzojë minimalisht…

Benzina G-Force

Benzina G-Force– Tekonologji karburanti eficente, e cila mundeson perdorimin e potencialit te plote te motorit. Vetem ne karburantet Gulf mund te gjeni benzinen G-Force e cila i jep fuqi te plote te gjithe llojeve te motorave, duke perfshire edhe motorat dy-kohesh. Me formulen e saj me perberes unik diferencohet nga benzinat e tjere pasi ka…

Oferte

Duke filluar nga data 20 Nëntor 2017, të gjithë klientet e Gulf që do te furnizojnë makinën e tyre me të paktën 3,000 Lek, do të përfitojnë minus 5 lek për litër për çdo produkt! Duke u bërë pjesë e këtij promocioni fantastik çdo klient ka mundësi të përfitoj karburant cilësor me nje çmim më…

Karta Bujqësore – Karta për Fermerët

Gulf gjithmonë vjen me lajme të reja dhe menyra sesi të jetë gjithmonë në ndihmë të konsumatorevë dhe më prane nevojave të tyre. Duke ditur vështirësitë dhe problemet që fermerët Shqipëtar hasin çdo ditë në punën e tyre, Gulf ka menduar të jap ndihmen e tij ne këtë sezon mbjelljesh duke ofruar Kartën Buqësore.  Me ane të…

E Diela në Gulf

Me ardhjen e stinës së verës Gulf ju sjell ofertën më të re të ditës së diele, që është dita juaj e pushimit, dita e udhëtimeve. Në të gjitha stacionet do të përfitoni zbritje 7 Lekë/Litër për të gjithë produktet gjatë gjithë ditës së dielë, ora 00:00-24:00. Këtë ofertë do të kenë mundësi ta përfitojnë…

Shorteu GULF Club 2016 – Fito 500 Litra karburant çdo ditë

Gulf Balkans njofton se duke filluar nga data 01 Shtator 2016 do të nisë një fushatë shpërblyese për të gjithë anëtarët e programit të besnikërisë GULF Club. Kompania Sun Petroleum Albania sh.p.k. e cila është distributor ekskluziv i produkteve Gulf në Shqipëri ka vendosur të dhurojë një sasi marramëndëse karburanti e cila përbëhet nga 15.000…

Gulf Xtream – Për teknologjitë moderne të motorit

Nafta që gjithmonë keni kërkuar për herë të parë në Shqipëri. Diesel Xtream është një produkt ekskluziv i Gulf, i cili është projektuar për të dhënë një cilësi, pastërti dhe performancë më të mirë për makinën tuaj, për të ulur në mënyrë të ndjeshme konsumin e karburantit si dhe për të reduktuar ndotjen e ajrit….

Gulf Albania hap Terminalin e Ri ne Porto Romano ne Durres

Gulf, Kompania Amerikane, lider boteror ne fushen e Hidrokarbureve dhe njera prej te ashtuquajturave “Seven Sisters” sjell ne territorin Shqiptar nje investim kolosal duke e bere vendin tone nje pike referimi per te gjithe rajonin. Ndertimi i terminalit te depozitimit dhe shperndarjes ne Porto Romano eshte nje investim qe sherben ne ngritjen dhe zgjerimin e…

Gulf Club Trucks and Busses – karta juaj e personalizuar.

Drejtuesit e kamionëve, autobusëve apo automjeteve të tjera të tonazhit të rëndë, tashmë kanë një kartë të tyren karburanti, Gulf Club Trucks and Busses. Kjo kartë do t`u ofrojë kësaj kategorie klientësh përfitime të shumta dhe ulje në çmimin e karburantit. Rreth Gulf Club Trucks and Busses Gulf Club Trucks and Busses është një kartë…

Gulf Club Taxi – karta që shpërblen taksistët me ulje dhe përfitime si asnjëherë më parë!

Gulf Club Taxi – karta që shpërblen taksistët me ulje dhe përfitime si asnjëherë më parë! Një tjetër projekt inovativ është prezantuar për të gjithë taksistët shqiptarë nga Gulf Albania: karta Gulf Club Taxi. Kompania lider në tregtimin e karburanteve – Gulf Albania dhe Sindikata Shqiptare e Taksive për kanë nënshkruar zyrtarisht një memorandum bashkëpunimi…