Benzina G-Force

Benzina G-Force– Tekonologji karburanti eficente, e cila mundeson perdorimin e potencialit te plote te motorit.
Vetem ne karburantet Gulf mund te gjeni benzinen G-Force e cila i jep fuqi te plote te gjithe llojeve te motorave, duke perfshire edhe motorat dy-kohesh. Me formulen e saj me perberes unik diferencohet nga benzinat e tjere pasi ka ngjyre te kuqe dhe cilesi sipas Standarteve Europiane. Ky produkt parandalon depozitimin e mbetjeve dhe ben te mundur nje pastrim ne te gjithe sistemin e injektoreve.
G-Force siguron nje mbrojtje te shkelqyer kunder korrozionit dhe nuk lejon formimin e mbetjeve ne sistemin e serbatorit dhe redukton ndotjen e ambjentit.
G-Force vjen e permiresuar ne numrat Oktan deri ne 2 RON. Kjo benzine ul oksidimin ne serbrator dhe nuk shkakton efekte anesore te padeshiruara sic jane bllokimi i sistemin te tubave.

Për detaje të mëtejshme, ose nëse keni nevojë për më shumë informacion mbi produktin, ju lutem mos hezitoni të kontaktoni përfaqësuesin lokal të Gulf Balkans.

Adresa: Rr. Lord Bajron 15/2, 1029, Tiranë, Shqipëri.
Telefon: +(355 4) 450 20 30; Fax: +(355 4) 450 20 31
E-mail: info@gulf-al.com; Departamenti i Marketingut: marketing@gulf-al.com
Departamenti i Shitjeve: sales@gulf-al.com;